Website VIP

ONLINE CONSULT:

Waarmee kan ik je nog verder in begeleiden?

  • Angstig bent voor het contact maken met overledenen. Dit komt omdat je geen prettige ervaringen hierin hebt gehad. Ervoor zorgen dat jij je niet meer angstig voelt voor de paranormale wereld en dat je alleen maar liefde en positiviteit ervaart. 
  • Ouders helpen om overledenen weg te halen uit de slaapkamer van mijn zoon/dochter. Je weet welke stappen je hierin moet zetten om dit te kunnen. 
  • Je kon contact maken met overledenen maar dit lijntje is niet sterk. Het lukt vaak niet omdat er een blokkade zit. Doordat we kijken wat de blokkade is, kan jij weer contact maken met overledenen. Hierin heb je weer zelfvertrouwen gekregen.
  • Leren hoe je contact kan maken met je ziel en hoe je een zielsafstemming kan geven. Je weet hoe je dit nu moet doen en kan dit ook anderen leren, als je dit wilt. 

Je kan gaan kiezen waar je het meest naar toe wordt geleid bij 1 van bovenstaande punten. Misschien wil je later wel juist meer begeleiding in de paranormale wereld. Dit geef jij zelf aan.  

 

 Werkwijze:

Ik plan altijd 1 online consult in. Gezien mijn ervaringen met klanten, kan ik hen vaak in 1 online consult begeleiden. Als er meer nodig is, dan bespreken we samen wat jij hierin nog nodig bent. Blijft het bij 1 online consult of heb jij nog een tweede online consult nodig. Jij bent degene die dit bepaald.

Duur van het online consult: 1 uur en 15 minuten.

INVESTERING:

€99,-.

 

 

Waar loop je tegen aan?  

” Ik kon met overledenen contact maken maar ik kan het opeens niet meer. Er is een blokkade maar hoe moet ik hieruit komen?.”

” Ik vind het spannend en ben bang om contact te krijgen met overledenen. ”

”Ik weet dat er overledenen in de slaapkamer van mijn zoon/dochter is maar ik weet niet hoe ik hen kan weghalen.”

 

Waar ga je mee aan de slag?

  • Aan de slag met een (eventuele) blokkade naar de wereld van overledenen.

  • Leren om meer vanuit je gevoel/intuitie te anticiperen. Je rationele kant mag meer naar de achtergrond gaan. Dit proces is nodig om contact te maken met overledenen.

  • Je krijgt meer inzicht in je eigen ervaring met de wereld waar overledenen zijn.

  • Je kan de energie lezen van foto’s en een ziel van een levend persoon.

REVIEWS:

De online coaching heb ik ervaren als heel prettig, warm en leerzaam. Zowel de lessen die we samen hebben besproken en ook de tips die je me vertelde waar ik mee verder kon. De aandacht die je mij gaf toen ik prive het even moeilijk had, je was er en dat stukje hebben we ook besproken. Mijn talenten liggen duidelijk bij heldervoelen. Bij de massages en foto’s lezen kwam dit naar voren. Helderweten en helderhoren komt stukje bij beetje naar voren. Er wel aandacht aan schenken maar niet teveel. Alles komt op z’n tijd. Dank je wel dat ik bij jou in de les mocht komen. Je bent een lieve, warme en bijzondere vrouw.

 

 

Melissa Boerboom

Jij hebt mij heel erg geholpen om meer vertrouwen te krijgen in mijn intuitie en in mijzelf, door steeds te bevestigen dat wat ik aanvoelde klopt. Ik weet nu dat mijn gevoel en intuitie heel sterk zijn en dat ik hiermee sterk verbonden ben. Ik ben hier nog wel even mee bezig maar ik begin dit ook steeds meer te voelen en weet dat als ik eenmaal dat vertrouwen voel, ik tot onvoorstelbare dingen in staat ben. Ik ben niet meer bang voor wat er kan gebeuren als ik op mijn intuitie vertrouw. Ik ben niet meer bang om in contact te komen met gidsen en overleden mensen. Ik weet nu dat ik door contact te maken heelveel inzichten, bevestiging en advies krijg. Heel erg bedankt voor je goede begeleiding, Angela. Jij hebt mij net dat zetje gegeven waardoor ik van angst naar vertrouwen ben gegaan.

S. Lankhorst

Wat heb ik fijne lessen bij je gehad. Elke keer weer ontzettend onder de indruk. De manier waarop jij mij hebt begeleid tijdens mijn reis, dat had ik alleen niet gekund. Ik heb mijn gidsen ontmoet, ben terug gegaan naar vorige levens. Mijn opa gevoeld.. Onwijs mooi en zo bijzonder. Dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.

Kimmie ten Hove

Dankjewel voor jouw mooie begeleiding. Ik heb door jou meer vertrouwen gekregen. Mijn heldervoelen is nog meer ontwikkeld en zelf helderhoren is zich spontaan gaan ontwikkelen. Heb veel geleerd en vond het fijn om dit samen met jou te mogen doen. 

Lindsay Moon

Investering: 

ONLINE CONSULT

 

             €99,-.

                  

Mail: trancemediumangela@gmail.com

                Volg mij op Social Media

© 2021 made with ❤️ by Trance Medium Angela | kvk: 74133241 | algemene voorwaardenprivacyverklaring