Online consult: Spirit Flow

 

Wil jij quality time ervaren met je overleden dierbare waar jij veel van houdt?

 

Kun jij mij in een online consult leren hoe ik contact krijgen met mijn overleden moeder/vader, broer/zus, vriendin, etc?

Iedereen kan dit leren! Dit is absoluut niet moeilijk. Mits je ervoor openstaat. 

Maatwerk geven vind ik belangrijk. Ik kijk naar welke kwaliteiten jij hebt en die ga jij gebruiken om contact te krijgen met je overleden dierbare waar jij veel van houdt. 

 

JE OVERLEDEN DIERBARE WIL GRAAG CONTACT MET JOU!

Wat levert jou het contact op met je overleden dierbare waar jij veel van houdt? 

 

 • Contact is er nog nog en gaat gewoon verder. 
 • Je kan en mag alles vragen. (Mits de overledene dit wilt). 
 • Tijdens de gesprekken zijn jullie er voor elkaar. 
 • Je staat het niet alleen voor. 
 • Bepaalde inzichten krijgen waardoor je verder kan gaan groeien. De overledene wil je graag hierbij helpen. 
 • Sprake van nog meer onvoorwaardelijke verbondenheid. 

 

Inhoud online consult:

✨ We gaan kijken naar welke sterke kwaliteiten die jij gaat gebruiken om contact te kunnen krijgen met een overleden dierbare waar jij veel van houdt. 

✨ Op een veilige manier onder begeleiding van mij, contact krijgen met een overleden dierbare waar jij veel van houdt. 

Even alles op een rijtje zetten: 

 

 •  1 op 1 online coaching. 
 • We plannen een online consult in.
 • Ik ga je stap voor stap begeleiden om op een veilige manier contact te krijgen met je overleden dierbare waar je veel van houdt.
 • Ik ben er voor jou!
 • Het online consult duurt 1 uur. 
Aanbod VIP

Angela heeft mij duidelijk gemaakt dat ik in mijn gevoel moet gaan en mijn gedachten uit moet schakelen.
Opeens was mijn moeder daar, zo fijn!
Angela vroeg me wat ik zag, er kwamen beelden voorbij van wat ik allemaal voor haar had gedaan, zoals haar nagels knippen, haar haar wassen, panty wassen, zorgen dat ze in haar laatste dagen niet naar het ziekenhuis hoefde en haar aandoen wat ze graag in de kist aan wilde hebben.
Ik begreep niet wat ze daar mee wilde zeggen, voor Angela was het duidelijk, mijn moeder wilde mij bedanken voor alles wat ik gedaan had! Dat gaf een blij en tevreden gevoel, ik had voor haar gedaan wat ze wilde.
De begeleiding van Angela hierin was heel prettig en rustig, ik voelde me heel erg op m’n gemak. Angela is duidelijk! Mijn moeder had duidelijk iets te zeggen.

Antonia

Ik vind het heel fijn om contact te krijgen met mijn overleden dierbare. Dit geeft mij een rustiger gevoel. Het gevoel dat ik soms nog met hem kan praten terwijl hij hier niet meer op aarde leeft. Het maakt mij rustiger te horen dat het goed met hem gaat.

De overleden dierbare kwam goed naar voren. Erg fijn en het heeft erg goed gewerkt. Het geeft mij meer rust en zekerheid dat het goed gaat. 

De begeleiding van Angela vond ik erg prettig. Het was op een rustige manier. Ik voelde me erg ontspannen en vond het helemaal niet eng of spannend. Angela begeleidde mij zo goed en ze wist precies de juiste vragen te stellen en heel meelevend en geruststellend te reageren als ik het even moeilijk had. Ik heb hier veel aan gehad en het heeft mij zeker geholpen in mijn rouwverwerking. 

Manon

Het was geweldig om contact te krijgen met mijn moeder! Ik probeer al 6 jaar daadwerkelijk contact te krijgen met mijn moeder.  

Ik dacht dat ik contact met haar had maar dat was een spirit met een lage energie die deed zich voor als mijn moeder. Nu ben ik vrij van die spirit met de lage energie.

Ik heb antwoord gekregen op de vragen die ik haar heb gesteld. Hier ben ik blij mee.

Dit consult heeft mij opgeleverd dat ik mag vertrouwen op mijzelf en dat mijn intuitie de waarheid spreekt. Ik moet mij niet laten leiden door anderen. Er werd tegen mij gezegd dat ik over 10 jaar pas contact kon krijgen met mijn overleden dierbare. Dit blijkt dus niet waar te zijn. 

Ik vind de begeleiding van Angela supergoed! Wat ik echt waardeer en heel fijn vindt, ik sta centraal op het moment dat ik het nodig ben. Je hebt een fijne stem en je luisterde wat ik nodig ben en had.

 

Aarti

INVESTERING:

Z

Online consult: Spirit Flow

 €99,-.

 

 

 

 

 

 

Meest gestelde vragen:

Hoe weet ik of ik dit wel kan?

Iedereen kan dit leren! Mits je ervoor open staat. 

 Sta je open om contact te maken met de spirituele wereld? Dit is belangrijk omdat de connectie met de spirituele wereld meer vanzelf zal gaan.

 

Is Spirit Flow waardevol voor mij?

Dit online consult kan zeker waardevol voor je zijn. Je zal stap voor stap onder mijn begeleiding contact krijgen met de spirituele wereld.  Je zal contact kunnen krijgen met de spirituele wereld onder mijn begeleiding. Hoe fijn is dat!

Zijn er voorwaarden aan Spirit Flow?

Het is belangrijk dat je je volledig openstelt om dit online consult te gaan volgen.

Wanneer kan ik beginnen?

Als je een mailtje hebt gestuurd naar mij voor interesse. Dan plannen we een online consult in. Voor het online consult stuur ik je de factuur op voor betaling.