TRANCE MEDIUM ANGELA

 

Ik leer jou om veilig en gegarandeerd zelf contact te krijgen met een overleden dierbare waar jij veel van houdt. 

 

Homepagina 1

Hoe zoekt een overleden dierbare contact met jou?

✨ Je voelt dat er iemand naast je staat. Een koude lucht om je heen. Of een aanraking op je lichaam. 

✨Je ziet in een split second een schim. In een paar seconden zie je iemand in het donker staan. Je kan contouren, schim of bepaalde gedetailleerde details zien. 

✨ Je ruikt een geur en gelijk denk je aan de overleden persoon. Dit kan wierook, geur van bloemen, parfum, sigaretten, etc zijn. Deze geur kan op dat moment niet aanwezig zijn waar jij bent. Deze geur is er eventjes. Je merkt op dat je iets vreemds ruikt en dan denk je erover na. Dan kan het al zijn dat de geur alweer verdwenen is.

✨ Je hoort een innerlijke stem in jezelf maar niemand is in de buurt. Die innerlijke stem zegt wat tegen je.

✨ Je weet gelijk dat er een overledene bij je is. 

Waarom wil de overledene dierbare contact met je krijgen?

1. Laten zien dat de overledene er nog is. 

2. De overledene wil zich graag gehoord voelen. Als er een moeilijke situatie was, toen hij/zij nog leefde, willen ze het hier nog over hebben. (dit komt vaak naar voren in consulten) 

3. Vertellen hoe het is om bij Gene Zijde te zijn. Of ze de rust hebben gekregen, of het lastig vinden dat ze zijn overleden of nabijheid graag willen voelen. 

Overledenen hebben hun eigen persoonlijkheid. Je voelt vaak als eerste de sterke emoties die een overledene nog voelt. Er is een reden waarom de overledene zich zo voelt. Ze willen graag dit verhaal delen met je! 

 

ONLINE CONSULT:

 

Jij kan contact krijgen met een overleden dierbare waar jij veel van houdt.

 

Iedereen kan dit leren! Mits je ervoor open staat. 

 

Wat gaan we doen?

1. Stap voor stap ga jij onder begeleiding van mij, contact maken met een overleden dierbare waar jij veel van houdt.

2. Ik weet precies welke sterke kwaliteiten jij kan gaan inzetten om contact te kunnen maken. Dit maakt het gemakkelijker. 

3. Jij mag zelf bepalen met wie je graag contact wil krijgen. Een overleden vader/moeder, broer/zus, vriendin of opa/oma.

4. Het is veilig en ik weet dat de overleden dierbare ook graag contact met jou zou willen krijgen.

5. Het online consult duurt een uur en 15 minuten. 

Investering:

€99,-.

 

 

POSITIEVE ERVARINGEN:

Onlangs heb ik besloten om via Trance Medium Angela, contact te leggen met mijn gidsen. Ondanks mijn sceptische en rationele blik ben ik zeer positief verrast door de ervaring.

Niet tastbare maar toch voelbare ontmoetingen en gesprekken met beelden van voor mij bekende maar ook onbekende personen. Ik heb een interne reis mogen beleven waar ik gezien, gehoord en gevoeld heb. En eigenlijk was dat voor mij het allerbelangrijkste en meest helende van deze ervaring.

Naast mijn kritische denkvermogen en levensovertuigingen ben ik hiermee een nieuwe bron rijker welke mij zo nodig, richting kan geven. Ik vond het zeer interessant, rustgevend en zeker voor herhaling vatbaar.

Hoe ging het contact maken met een overleden dierbare bij Linda?

Linda kon heel makkelijk contact maken met een overleden dierbare. Door middel van beelden wat de overledene aangaf, kreeg ze antwoord van hen. Ze kon hen ook vragen stellen en ze kreeg antwoord terug. Het leek erop dat ze dit vaker gehad maar dit was niet zo. Wat mij opviel, dat ze heel mooi verbinding kon maken met hen. Dit kwam door haar positiviteit, liefde die ze uitstraalt, geborgenheid, openheid, vertrouwen en rust wat zij uitstraalde naar de overledenen. (Angela)

Linda Estelle ( zangeres T-Spoon)

Ik ben in contact gekomen met Angela langs de kant van het voetbalveld. Wij raakten aan de praat en zij vertelde dat ze mensen hielp om in contact te komen met overleden dierbaren. Mijn interesse was gelijk gewekt…

 

1. Dit omdat ik altijd al interesse heb gehad in de spirituele wereld. 

2. Net eerder in het jaar mijn beste vriend was verloren. 

3. Angela een hele fijne persoonlijkheid is om mee te praten.

Ik was toch wat sceptisch, ondanks eerdere readingen die ik heb gehad waar ik allemaal kloppende dingen te horen heb gekregen, of ik nu zelf contact zou kunnen leggen met de spirituele wereld. 

Toch maakte ik een afspraak met Angela. Zij wist mij gelijk gerust te stellen. En via een hele rustige en fijne manier van begeleiden heb ik mijn gidsenteam mogen ontmoeten. En wat ik hoopte in dit online consult, is contact kunnen krijgen met mijn overleden vriend. 

Dit heeft mij heelveel duidelijkheid en rust gegeven na zijn overlijden. En is het heel fijn om hem bij mij te voelen en contact met hem te hebben, zelfs na het overlijden! Enorm dankbaar ben ik hier Angela voor!

Boudewijn

Vandaag een consult gehad om contact te maken met overledenen en mijn gidsen. Vanuit een liefdevolle en integere begeleiding en vakbekwame visualisatie kwam ik makkelijk in trance en kon ik antwoorden krijgen en in gesprek gaan met wie mij in dit leven begeleiden en coachen vanuit de andere wereld. Ik ben dankbaar want dit consult bracht mij ook veel inzichten in wie ik ben en wat mijn weg is in dit leven. Ik kreeg zomaar antwoorden op vragen, die ik eigenlijk niet had gesteld, als ik deze sessie niet gedaan had. Dankbaar voor dit moment, lieve Angela.

Anoniem

Ik vind het heel fijn om contact te krijgen met mijn broer. Dit geeft mij een rustiger gevoel. Het gevoel dat ik soms nog met hem kan praten terwijl hij hier niet meer op aarde leeft. Het maakt mij rustiger te horen dat het goed met hem gaat.

Mijn broer kwam goed naar voren. Erg fijn en het heeft erg goed gewerkt. Het geeft mij meer rust en zekerheid dat het goed gaat.

De begeleiding van Angela vond ik erg prettig. Het was op een rustige manier. Ik voelde me erg ontspannen en vond het helemaal niet eng of spannend. Angela begeleidde mij zo goed en ze wist precies de juiste vragen te stellen en heel meelevend en geruststellend te reageren als ik het even moeilijk had. Ik heb hier veel aan gehad en het heeft mij zeker geholpen in mijn rouwverwerking.

Manon

Ik heb zelf contact met mijn zus, maar begrijpen deed ik het niet en tevens was het beeld en communicatie niet heel helder. Tijdens de sessie heeft Angela mij geholpen dit helder te krijgen waardoor ik veel nieuwe dingen heb doorgekregen waar ik nu vandaag de bevestiging van heb gehad van andere dierbaren!

Angela is professioneel en luistert enorm goed naar wat je zegt. Dit geeft een fijn gevoel waardoor je ook meer en makkelijker het gesprek aangaat en kan ontspannen.

Zij laat jou zelf het werk doen en begeleidt hier super in.
Ik adviseer mensen, die open staan voor het paranormale en nieuwsgierig zijn contact op te nemen met Angela! Laat je begeleiden en laat je verrassen.

 

Lisanne

Meer informatie: ⬇️

JE KAN EN MAG DE OVERLEDENE ALLEMAAL VRAGEN STELLEN. (MITS DE OVERLEDENE DIT WILT)

Wat voor vragen zou jij je overleden dierbare willen stellen?

Heb je nu de rust gevonden die je nodig hebt?

Hoe is daar bij gene zijde?

Mis je ons?

Hoe is het voor je dat je nu overleden bent?

Hoe gaat het met je?

Ben je nu samen met een andere overleden dierbare?

Hoe is het voor jou dat wij nu contact met elkaar hebben?

Homepagina 2

Mijn 2 gidsen: Mark en Tim

Ik heb nog contact met mijn overleden broer, Mark. Hij is in 2016 overleden.

Sinds 2018 heb ik contact gekregen met mijn gids, Tim. Het contact heb ik met hem opgebouwd.

Mark staat aan de linkerkant en Tim staat aan de rechterkant.

Waarom is het te gek dat zij naast mij staan?

Mark is mijn maatje. Als ik contact met hem wil krijgen, dan kan dat à la minute.

Tim is mijn persoonlijke coach. Hij helpt mij met bepaalde vraagstukken waar ik zelf niet uitkom.

Foto homepagina

Hi, ik ben Angela

✦ Ik kom oorspronkelijk uit India.

✦ Het gezin is heel belangrijk voor mij. 

✦ Ik ben 11 jaar werkzaam geweest als Maatschappelijk Werker. 

✦ Ik vind het te gek om Netflix series te bekijken.

✦ Ik ben gek op boeken over zelfontwikkeling en positieve mindset. 

 Zielsmissie:

Laten zien dat het makkelijk is om contact te krijgen met een overleden dierbare waar je veel van houdt.  

 

 

 

 

ONLINE CONSULT:

Waarmee kan ik je nog verder in begeleiden?

 

  • Angstig bent voor het contact maken met overledenen. Dit komt omdat je geen prettige ervaringen hierin hebt gehad. Ervoor zorgen dat jij je niet meer angstig voelt voor de paranormale wereld en dat je alleen maar liefde en positiviteit ervaart. 
  • Ouders helpen om overledenen weg te halen uit de kamer van hun zoon/dochter. Je merkt dat je kind moeilijk slaapt omdat er een overledene bij hem/haar is. 
  • Je kon contact maken met overledenen maar dit lijntje is niet sterk. Het lukt vaak niet omdat er een blokkade zit. Doordat we kijken wat de blokkade is, kan jij weer contact maken met overledenen. Hierin heb je weer zelfvertrouwen gekregen.
  • Leren hoe je contact kan maken met je ziel en hoe je een zielsafstemming kan geven. Je weet hoe je dit nu moet doen en kan dit ook anderen leren, als je dit wilt. 

Je kan kiezen waar je het meest naar toe wordt geleid bij 1 van deze bovenstaande punten. Misschien wil je later wel juist meer begeleiding in de paranormale wereld. Dit geef jij zelf aan. 

 

 Werkwijze:

Ik plan altijd 1 online consult in. Gezien mijn ervaringen met klanten, kan ik hen vaak in 1 online consult begeleiden. Als er meer nodig is, dan bespreken we samen wat jij hierin nog nodig bent. Blijft het bij 1 online consult of heb jij nog een tweede online consult nodig. Jij bent degene die dit bepaald. 

INVESTERING:

€99,-.

 

 

ONLINE CONSULT

online 1 op 1 coaching

POSTIEVE ERVARINGEN:

Helaas zit mijn online coaching erop. Wat was het mooi en wat een goede ondersteuning gaf jij mij! Het mooiste voor mij was de kennismaking met Marcel, wel gehoopt maar nooit gedacht dat hij echt mijn gids is. Ik mag nu met 4 gidsen verder. Het voelt of ik verlicht ben, lieve Angela!

Dank dat jij op mijn pad bent gekomen. Het was inderdaad niet voor niets. Dank voor je begeleiding en energie die je in mij hebt gestoken. Het was het dik waard!

Ingrid Druyven

Wauw, wat bijzonder! Ik wist als wel dat ik heldervoelend ben maar er is nog veel meer..

Ik ben zo opgelucht dat ik met jou deze reis heb gemaakt. Het heeft me niet alleen heelveel bewondering en positiviteit gegeven, maar ook innerlijke rust. Door jou vallen de puzzelstukjes op z’n plaats. Waarom voel ik me zo? waarom ben ik degene die altijd zo geanalyseerd bezig ben en krijg ik dingen door die achteraf ook echt kloppen. Met deze bevestiging en enorme energie heb jij mij ‘ wakker’ gemaakt. Ontzettend dank je wel hiervoor!

Daarnaast ervaar ik je als een lieve, warme vrouw, met een hele bijzondere gave. Zo ontzettend fijn dat ik je heb gevonden.

Barbara Marijnissen

Ik vond het de online coaching duidelijk. De opdrachten waren ook duidelijk. Wat ik ook geweldig vond is ons contact en samenwerking. Hoe jij mij hierin hebt begeleid om over mijn angst voor de spirituele wereld te komen. Zo fijn om ook te weten dat ik ten alle tijden contact met je mocht opnemen als ik vragen had.

Ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik heb hier meer rust in gevonden en ik weet dat ik hier niet alleen in sta. Ik krijg de ondersteuning van mijn gidsenteam.

JoAnne Cox

IEDEREEN KAN CONTACT KRIJGEN MET EEN OVERLEDEN DIERBARE WAAR JE VAN HOUDT, MITS JE ERVOOR OPEN STAAT! 

Instagram: @trancemediumangela

Homepagina Instagram
Homepagina Instagram
Homepagina Instagram
Homepagina Instagram