Wie ben ik ?

Wie ben ik?

Ik ben Angela Maters. Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Al meer dan 10 jaar werkzaam in het Algemeen Maatschappelijk Werk.
Op 14 juli 2016 is mijn broer, Mark, overleden. In de laatste paar maanden voor zijn overlijden, heb ik hem emotioneel en praktisch bijgestaan in het overlijdensproces. Daarna zocht ik contact met een medium. Ik wilde weten hoe het met hem ging.
Het ging goed met hem en ze noemde allerlei feiten die zij niet kon weten…
Eerder wist ik niet of er meer is tussen hemel en aarde. Ik ben nuchter en houd van feiten. Nu is mijn spirituele reis begonnen…

Spirituele wereld

Er is leven na de dood…
Opeens kon ik communiceren met mijn broer Mark. Ik wist niet wat me overkwam.
Aan de ene kant heel fijn om te horen hoe het met hem gaat maar aan de andere kant spannend dat dit mogelijk is.
Vanaf april 2018 is mijn gids Tim bij mij gekomen. Ik kende Tim niet maar hij gaf aan dat hij mij kende vanuit een vorig leven. In mijn opleiding die ik heb gevolgd, kwam dit naar voren. Door middel van beelden liet hij mij zien wat voor sterke band we hebben.
Daarna kregen we regelmatig contact met elkaar en is hij een belangrijke spirit in mijn leven geworden.
Ik ben trots dat deze twee prachtige gidsen naast me staan en ik kan altijd op hen bouwen. Dat voelt ontzettend goed!

Mark en Tim

Mijn broer Mark staat aan de linkerkant en Tim aan de rechterkant.
Mijn logo is persoonlijk. Het infinity teken met 3 zwaluwen en de naam Mark heb ik als tatoeage op mijn linker pols.
Als aandenken aan Mark.
Mijn logo staat voor het oneindig verbonden zijn in liefde aan Mark en Tim. De 3 zwaluwen staan voor in ‘vrijheid verbonden met elkaar’. Ik sta in het midden en ze begeleiden me op mijn zielspad. Ditzelfde geldt ook voor de driehoekjes.

Opleiding

Ik heb altijd een sterk gevoel in mezelf gehad om mensen te helpen als ze zich in een moeilijke fase bevinden in hun leven. Dit is tot uiting gekomen in het Algemeen Maatschappelijk Werk. Hoe fijn voelt het om een ander te kunnen helpen. Dit geeft mij voldoening. Het leven is daardoor meer zinvol.
Door de opleiding Mediumschap & Trance Healing Therapeut bij de Spirituele Academie van Medium Jaco Elken wist ik dat ik mijn gave mag gaan gebruiken. In die opleiding kwamen mijn kwaliteiten naar voren: In trance gaan en de spirit gebruik laten maken van mijn lichaam. De spirit de ruimte geven om zijn/haar verhaal te vertellen aan de dierbare.

Contactpersoon voor beide werelden

Ik wil de spirituele wereld en de aardse wereld bij elkaar brengen en als tussenpersoon fungeren. Hoe fijn is het om een spirit te kunnen helpen èn degene die tegenover me zit! Alle vraagstukken die beiden naar voren willen laten komen, kunnen beantwoord worden.
Degene die ik heb begeleid, raakte dit zeer diep en was het life time changing.
Ik heb respect voor de spirituele wereld en zij voor mij. Ik kan elke spirit naar voren laten komen die de ontvanger graag wil. Mijn helderhorendheid is sterk ontwikkeld. Door het channelen kan ik gesprekken voeren met spirits. Op dezelfde manier hoe wij gesprekken met elkaar voeren in de aardse wereld.
Ik wil er voor jullie zijn en ik sta open voor veel vragen die naar voren kunnen komen. Het geeft mij voldoening als ik de ander kan ondersteunen om nog dieper tot zichzelf te kunnen komen….
Liefs Angela
Citaat Tim: Ik mag er zijn die ik wil zijn

trancemediumangela@gmail.com

KvK: 74133241
Rek.nr. NL39 RABO 0338 3956 87
T.n.v. A.E.M. Maters
Lid van:
De Spirituele Nationale Unie
CAT Collectief
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google