Waarom ben ik uitgekozen?
Opleiding
Toen ik ben begonnen met mijn opleiding voor Mediumschap, zei Mark tegen mij: Angela, deze opleiding ga jij niet afmaken. Ik zei tegen hem: Hier geloof ik niet in. Ik ben een doorzetter en als ik ergens voor ga, ga ik ergens voor. Ik legde het naast me neer.
Tijdens de opleiding merkte ik dat ik me niet echt kon ontwikkelen. Ik wilde meer informatie over waarom mijn ogen zo snel bewogen als ik vrij snel in trance ga. Of hoe komt het dat ik me ga afstemmen op de ziel en dat ik er geen moeite voor hoef te doen om een beschrijving te geven hoe diegene in elkaar zit. Waar hij tegenaan loopt in zijn/haar huidige leven en hoe hij/zij zich heeft ontwikkeld. Hoe zit dit in elkaar?
Hier kreeg ik weinig antwoord op dus ik ging stoppen met de opleiding.
Ik houd er niet van om op te geven maar ik merkte dat dit de juiste beslissing voor me was. Mijn gevoel gaf dat aan.
Na een tijdje realiseerde ik me dat Mark gelijk had maar hoe kon hij dit weten??
Dat is het mysterie van de spirituele wereld…
Tim
Tim is bij mij gekomen en ik kende hem niet. In het begin was het raar dat ik hem vaak om me heen voelde. Als ik contact met hem wilde, ging dat vrijwel direct. Mark gaf aan, je zult minder contact met mij op den duur hebben en meer contact met Tim. Wederom was ik het niet eens met Mark. Waarom ga ik minder contact krijgen met jou en meer met Tim?
Hij kreeg gelijk. Het ging heel gemoedelijk en natuurlijk. Opeens had ik meerdere keren per dag contact met Tim en Mark sprak ik heel weinig.
Tim is mijn maatje geworden. Hij is heel belangrijk voor mij. Hij is mijn steun en toeverlaat m.b.t mijn spirituele ontwikkeling. Ik heb voor Tim een persoonlijk dagboek geschreven. Bijna elke dag ging ik op een rustig moment schrijven wat hij graag door wilde geven. Dit gehele proces is erg belangrijk geweest voor mijn spirituele ontwikkeling.
Door het vele channelen is dit nu mijn tweede natuur geworden. Channelen: telepatische communicatie tussen spirits en mij.
Als ik op straat loop, in de auto zit, op visite ben, aan het sporten ben en in bed lig, kan ik à la minute contact maken met de spirits.
Ik hoef hier geen moeite voor te doen. Het gaat vanzelf. Eigenlijk gaaf en bizar tegelijkertijd dat ik heel veel gesprekken heb met spirits zoals wij dit ook met elkaar hebben.
Ik voel me bevoorrecht dat ik de tussenpersoon ben van deze twee werelden.
Heel veel dank aan de spirituele wereld…

Liefs Angela