Stairway to Heaven VIP COACH

 

4 online consulten:  ONTWIKKEL JE PARANORMALE GAVE 

Wie geeft nog meer het 1 op 1 coachingsprogramma: Stairway to Heaven VIP?

Joanne Cox woont in Geleen. Ze geeft dit programma online en ook in haar eigen praktijk in Geleen.

✔️ Het 1 op 1 coachingsprogramma waar je op een veilige en positieve manier je paranormale gave kan ontwikkelen. 

✔️ Je zal je gidsenteam leren kennen en contact kunnen krijgen met je gidsenteam en overledenen waar je veel van houdt. 

 

 

 

 

STAIRWAY TO HEAVEN VIP

1 op 1 coaching. 

Wat houdt STAIRWAY TO HEAVEN VIP IN?

 

 

  • 1 op 1 coaching. Online en offline. 

  • 4 online consulten via Zoom of op locatie. 

  • We plannen regelmatig een online afspraak in. Dit in overleg. 

  • In je persoonlijk dagboek deel je je persoonlijke en spirituele ervaringen tijdens deze reis. Ik lees dit door en geef je hierin coaching.

  • Er zijn 4 lessen met bijbehorende opdrachten. Je zal ongeveer 30 minuten hiermee bezig zijn. Deze lessen staan in Google Drive. We zullen een gezamenlijke map delen. 

  • In de laatste les kan je een keuze maken uit: Toekomst therapie of Zielsmissie.
  • Certificaat en persoonlijk pakketje. Persoonlijke boodschap voor jou. Ik zal daarin aangeven hoe je het proces bent door gegaan.

Aanbod VIP

Wie geeft nog meer STAIRWAY TO HEAVEN VIP? 

Joanne Cox geeft ook Stairway to Heaven VIP. Dit kan online en in haar eigen praktijk. Ze woont in Geleen.

Hierbij nog een video van Joanne zodat je haar beter kan leren kennen. 

 

INSTAGRAM: leaf_holistisch_paranormaal

Hallo mooi mens,
Bij deze wil ik me graag even voorstellen, ik ben JoAnne woonachtig te Geleen en altijd al spiritueel en paranormaal begaafd geweest.
Alleen als kind zijnde kan dat soms heel eng zijn, en in mijn latere leven stond het ook meer op de achtergrond, ook omdat ik dacht dat mensen me raar zouden vinden. Wel heb ik altijd mijn intuïtie gevolgd en dat is ook een van mijn sterke kanten, ik voelde ook situaties en personen aan, als het voor mij te druk werd had ik geen energie meer dat soort dingen.
Mijn energie vlam was letterlijk opgebrand in 2019, toen kreeg ik mijn burn-out, ik ben hulp gaan zoeken en toen ben ik erachter gekomen dat ik HSP er ben, en vanaf toen wist ik dat ik iets anders wilde gaan doen. Ik heb altijd in de zorg gewerkt, altijd mensen geholpen maar ik wist dat er meer was. Dus ben ik verschillende studies begonnen waaronder coach voor hooggevoelige mensen, mensen in een depressie en/ of rouw fase, maar ook numerologische readingen, en ik kreeg steeds meer dingen door voor wie ik een reading deed van de Overkant. Ook het spirituele trok me steeds meer. Ik mocht ook steeds meer mensen helpen en in 2020 ben ik mijn bedrijf begonnen Leaf Holistisch en Paranormaal praktijk. Hoe fijn is het dat ik mijn gave nu in positieve zin kon gebruiken.
Maar ik wilde mij nog verder ontwikkelen, dus ik heb nog enkele studies gevolgd waaronder Chakra healing, Reiki, en ik geef ook ontspanningsmassages. En toen kwam ik Angela tegen en zo werd mijn paranormale gave route uitgestippeld en nog verder ontwikkeld en daardoor heb ik ook geleerd om regressie toe te passen wat ik nu ook in mijn praktijk doe, en energetische huizen reiniging wat ik heel mooi vind om te doen.
Begin 2021 heb ik het tuinhuisje omgetoverd tot praktijkruimte waardoor ik mijn cliënten nu ook thuis kan ontvangen.
Ik merk dat het spirituele en holistische geneeswijze nu steeds meer begint te leven, en ik geloof er ook echt in dat je kunt helen van binnenuit. Als ook dat kruiden uit eigen tuin, of bos een heilzame werking hebben, beide spiritueel maar ook gewoon voor zalfjes, thee enz, daarom volg ik nu nog een cursus kruidenkunde. Ik vind het geweldig om te doen of het nu een healing, reading of reiniging is, en het mooie ervan is dat ik als het nodig is dingen met elkaar kan combineren, bv regressie therapie met een healing, of een healing met kruiden. Ik ben blij dat ik mezelf en mijn gave ( opnieuw) heb mogen ontdekken.
Nu staat er weer een nieuwe uitdaging voor de deur die ik met alle liefde aan wil gaan, samen met Angela en ook met mijn toekomstige cliënten. Ik hoop dat ik via deze weg heel veel mensen mag gaan begeleiden om hun paranormale gave verder te ontwikkelen. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in!!
Lieve warme groet,
JoAnne

 

 

AANMELDING: