Hoe kom ik in deze wereld terecht?
Ondanks dat ik nuchter ben, wil ik toch weten waar alles vandaan komt en hoe het precies in elkaar zit. Dit biedt mij houvast. Feiten, daar kun je op bouwen. De laatste paar jaren ben ik gevoeliger geworden. Hierdoor kan ik nog beter contact maken met een ander. Ik merk de kleine dingetjes op waar een ander mee zit of kan het onderliggende probleem bespreekbaar maken en aanvoelen. Wist ik veel dat dit te maken zou hebben met het Mediumschap. Ook na de bevalling van de jongste merkte ik elk geluid op als ik in bed lag… ik werd er niet blij van. Een auto buiten, een deur die piept of mijn man die gewoon slaapt maar wat zwaarder ademt.. Dit was een voorbode van mijn helderhorendheid.. bleek nu achteraf.
Overlijden Mark 
Na het overlijden van mijn broer, ging het redelijk met me. Ik ging verder op de automatische piloot.. Een jaar later kwam het rouwproces. Ik heb veel gehuild om mijn broer. Mijn maatje.. m’n alles…Waarom vond hij het zo moeilijk om überhaupt te kunnen leven? Waarom kon hij het leven niet aan? Ik had wel een idee maar ik vond het moeilijk om te begrijpen. Ik wilde weten hoe het met hem ging. Ik was al eerder bij een Medium geweest en ik ging weer naar haar toe. Ze gaf me allerlei informatie over mijn broer. Dit was bizar! Hoe kan dit? Ze kende hem niet…
Ik had wel het gevoel van, hoe gaaf zou het zijn om dit ook te kunnen.. Ik heb privéles van haar gehad en voor het eerst had ik contact met de spirituele wereld. Dit was heel apart en onwerkelijk…
Ik kon gewoon haar informatie geven over haar overleden dierbare die ik niet eens kende! 
Ik wilde hier meer van weten. Ik had besloten om een opleiding te gaan volgen.
Tim
In die tussentijd kwamen er steeds meer overleden personen (spirits) bij me. Familieleden die ik kende, overledenen van vrienden en later Tim. Tim is in april 2018 overleden. Toen Tim bij me kwam, voelde het heel erg fijn. Een gevoel dat ik nog nooit eerder heb ervaren. Een ontzettend diepe band gelijk met elkaar. Zoiets als soulmates. Later zei hij dat we tweelingzielen zijn. Nu snap ik ook die diepere verbondenheid met elkaar. Tim en Mark gaan me begeleiden tijdens mijn spirituele reis.
In mijn blogs wil ik jullie meenemen in mijn spirituele reis. Als ik contact wil maken met een spirit dan denk ik aan diegene en dan is de spirit gelijk bij me. Ik kan elke overledene naar voren laten komen. Ik weet het… dit komt niet bescheiden over. Iedereen die me kent, weet dat ik bescheiden ben. Maar het is een feit dat dit op deze manier gebeurd! In het afgelopen jaar heb ik mooie en heftige boodschappen doorgekregen van vele spirits. Ze willen graag hun boodschap nog doorgeven aan hun dierbaren…
In mijn volgende blog lees je hier meer over…
Liefs Angela