Channeling Tim 

 

Hoe gaat dit in z’n werk? 

Als ik in lichte trance ben en mij afstem op mijn gids Tim, dan geeft door middel van woorden/schrift boodschappen door. Dit zijn boodschappen vanuit de ziel van mijn gids Tim aan jullie. 

Liefs Angela

 

 

Liefde…

Waarom willen we ons allemaal geliefd voelen? Dat wij er toe doen en ons aanwezig voelen in ons zelf.

Dat we echt ons zelf kunnen zien wie we zijn. 

Je mag er zijn. Je mag geloven in je eigen kwaliteiten. Je mag jezelf gaan zien wie je daadwerkelijk bent. Niet denkend aan de minderen kwaliteiten die je hebt. Denk aan alle mooie en goede momenten die je al in je leven hebt ervaren. 

Het draait om het NU en om jou!

Positieve gedachten

Het lijkt makkelijk maar dat is het niet. Je kan jezelf hierin trainen. Trainen om meer in het leven durven te staan. Niet de aandacht op het negatieve aspect van jezelf maar op de mooie eigenschappen die je in de loop van de jaren hebt ontwikkeld 

Je mag er zijn als mens, als je pure zelf die vanuit licht en liefde kan gaan stralen! 

Als je in de spiegel kijkt, hoe voelt dit dan? Kan je door je eigen ziel heen kijken? Word je er blij van of juist niet?

Het is niet voor niets dat jij op dit moment NU zo in het leven staat. Accepteer waar je nu bent en dan kan je alleen maar groeien. 

Valentijnsdag

Het is een prachtig gebaar om op deze dag de aandacht te geven aan elkaar als geliefden. Maar waarom speciaal op deze dag? Dit vind ik behoorlijk commercieel. 

Zie elke dag als een nieuwe kans samen te zijn met je geliefde. Het is niet vanzelfsprekend, het is juist bijzonder en prachtig dat jullie bij elkaar zijn! 

Zie elke dag als een feest en toon affectie naar elkaar. Dan behoud je de diepgang in jullie relatie.